ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΑΣΑΖ

Εντάξει, λοιπόν, το έχετε παρακάνει προς το τέλος της εβδομάδας και επί του παρόντος φροντίζετε τον ενθουσιασμό σας που ανακαλύψατε πρόσφατα. Εν όψει αυτού, λοιπόν, ακολουθούν ορισμένες λεπτές επεκτατικές δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να διασχίσετε το υπόλοιπο της εβδομάδας χωρίς βασανιστήρια και, επιπλέον, ιδανικά να σας αφήσουν στην άκρη κάποια μετρητά στον καλά διατεθειμένο ιατρικό σας σύμβουλο τριβής πλάτης.

Το μαρτύριο στο κάτω μέρος της πλάτης, ξέρετε το είδος που ξεκινά ως πόνος στην περιοχή των οπισθίων τεταρτημορίων και φτάνει μέχρι το πίσω μέρος του γονάτου σας. Ο λόγος για αυτό είναι σε γενικές γραμμές η στερέωση του απειροειδούς μυός, είτε από κατάχρηση είτε από τραυματισμό. Αυτό μπορεί να προκύψει από ασκήσεις που θυμούνται το σερβίρισμα για έναν γύρο τένις, μια πτώση στο οπίσθιο μασαζ κατ οικον ή μακροχρόνιες ώρες καθίσματος όπως η οδήγηση ή ο χρόνος πριν από το PC.

Θεραπευτική αγωγή

Αμέσως μετά, ζεστάνετε την περιοχή εντελώς. Η χρήση μιας συγκέντρωσης έντασης ή ενός σάκου σίτου είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να γίνει αυτό, παράλληλα με κάποιο πύρινο καθαρισμό της πληγείσας περιοχής. Όταν είναι ζεστό, οι συνοδευτικές δραστηριότητες και οι διατάσεις μπορούν να προδιαμορφωθούν.

Εξάσκηση 1

Καθίστε με το αριστερό σας πόδι εντελώς ίσιο και το δεξί σας γόνατο σκυμμένο, το δεξί σας πόδι στο πάτωμα και κοντά στο αριστερό γόνατο. Βάλτε τον αριστερό σας αγκώνα προς τα έξω μέρος του δεξιού γόνατος και τραβήξτε τον αριστερό ώμο προς τα εμπρός. Βάλτε το δεξί σας χέρι στο πάτωμα πίσω από το σώμα σας, έτσι ώστε το αριστερό σας στήθος να πλησιάζει προς τον δεξιό μηρό σας και το δεξί σας στήθος να επιστρέψει προς το δεξί χέρι. Γυρίστε τη μέση σας γύρω από τη σπονδυλική σας στήλη προς τα δεξιά, πιέζοντας το πέρα ​​από το δεξί γόνατο με το αριστερό χέρι. Σταθείτε σταθερά σε αυτή τη βάση για 30-60 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε στην αντίθετη πλευρά.

Εξάσκηση 2

Ξαπλώνετε στο δεξί σας μισό μιας επίπεδης επιφάνειας, για παράδειγμα, ένα τραπέζι ή κρεβάτι για τρίψιμο πλάτης με το δεξί ισχίο και το γόνατο στραμμένα στις 90 μοίρες. Παρουσιάστε το αριστερό σας πόδι πέρα ​​από το χείλος του κρεβατιού ή του τραπεζιού. Για να προσπαθήσετε να μην πέσετε, κρεμάστε με το αριστερό σας χέρι, παρουσιάστε τη μέση και προς τη μία πλευρά και ισορροπήστε το αριστερό σας πόδι πέρα ​​από το χείλος. Αναμένετε να κάνετε ένα αξιοπρεπές τέντωμα στο δεξί μάγουλο και στο μηρό σας. Χαλαρώστε τους μύες στο μάγουλό σας. Επαναλάβετε στην αντίθετη πλευρά.

**Αποποίηση ευθυνών: Πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε δραστηριότητα ή επεκτείνετε το έργο για τη θεραπεία του βασανισμού της πλάτης, εάν δεν είναι πολύς κόπος, συμβουλευτείτε πρώτα τον έμπειρο ιατρικό σας περίθαλψη. Ο συγγραφέας δεν είναι ειδικός και αυτό το άρθρο έχει προγραμματιστεί να χρησιμοποιηθεί σε σχέση με την προτροπή της βασικής ιατρικής σας περίθαλψης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.